Recent Topics

Pescuit si agrement pe bratul Chilia

Home Forums Pescuit si agrement in Delta Dunarii Pescuit si agrement pe bratul Chilia

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 84 total)
 • Author
  Posts
 • #614
  Catalin
  Keymaster

  In drum spre casa, asa cum era de asteptat, m-a cuprins dorul de Delta. Care te bagi la o partida de 3-4 zile pe Chilia? Salau, crap, somn si avat. Astept propuneri.

  #616
  bogdan
  Keymaster

  Peste o luna merge Radu, colegul meu din Bucuresti si care are cont pe forum dar inca nu a postat, in concediu 5 zile la Pardina, dar pana atunci poate iesiti intr—un weekend pe undeva. Un Cheson , ceva ….

  #1042
  Catalin
  Keymaster

  Un grup de pescari din Buzau au ajuns astazi in Pardina. Lume multa si pe canalul Sireasa si pe canalul 36. Se prinde caras in principiu dar nu ceva extraordinar. Eu plec in seara asta si dimineata fac jonctiunea cu ei. Locurile pentru avati nu prea prezinta interes si sunt ocupate cu zeci de lansete de pescarii nostrii nesatui care dau la stationar.

  #1044
  bogdan
  Keymaster

  Nu pot sa zic ca ma deranjeaza foarte tare faptul ca sint ocupate locurile de avat :). Incep sa ma simt mai fericit!

  #1045
  Catalin
  Keymaster

  Stii ca Marele Boss are mereu un plan de rezerva… Acum ca stiu cum sta treaba pe 36 e posibil sa ajung prin alte locuri. :mrgreen:

  #1047
  bogdan
  Keymaster

  Inca nu avem vesti de la Catalin, este in zone fara semnal. Duminica seara revine in civilizatie si ne va relata despre apetitul pestilor din Delta.

  #4347
  Catalin
  Keymaster

  Expeditia MuscaPunctRo din Pardina, iulie 2014a inceput! Teoretic Cristina a trecut cu primul bac dd la Galati la ora 7 iar acum ar trebui sa fie deja la ARBDD in Tulcea de unde urmeaza sa procure permisele de acces in rezervatie si de pescuit pentru ei si Bogdan apoi va merge la politia de frontiera pentru a obtine si avizele de granita.
  Si noi am pornit la 8 catre Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, urmand ca apoi sa pornim spre Tulcea unde vom face jonctiunea cu echipa din Galati.
  Locul in care vrem sa campam este pe bratul Chilia in apropierea canalului 36.

  #4348
  Nelu
  Spectator

  drum bun!

  #4357
  Catalin
  Keymaster

  Iertati chineza lui Bogdan, e cuprins de euforie. E vreme buna, adie vantul si alunga tantarii. Stam pe Dunare si e umbra. Am prins somni, salai si avati. Am facut un bors de peste.

  #4358
  Nelu
  Spectator

  Normal, sa ma oftic eu ca nu sunt acolo! 🙁

  #4359
  Nelu
  Spectator

  borsul banuiesc ca, Cristina l-a conceput!

  #4360
  Claudiu M
  Participant

  Salut prieteni pescari, sunt Claudiu din Tulcea.Catalin, te urmaresc de ceva vreme si imi place stilul tau de pescuit.Momentan sunt in Spania, dar vin peste doua săptămâni in concediu si vreau sa merg la pescuit. Vreau sa ma inveti si pe mine asa ca iti propun sa mergem impreuna cateva zile in Deltă. Am o barca Befa 550 cu motor de 150 cp, putem dormi in ea. Nu te costa nimic. Astept raspuns. Te salut!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 84 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.