Pescuitul crapului in Romania pe ape private

Home Forums Pescuit stationar Pescuitul crapului in Romania pe ape private

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #1803
  Catalin
  Keymaster

  Locuind aproape de acest lac si vazand diverse articole am fost curios sa aflu mai multe. Incredibil regulamentul lacului!!! Incredibil pentru mine care pescuiesc crap si stationar doar in mediu natural liber. Nu il condamn si nu ii condamn pe proprietari fiindca au de a face cu romani dar mi se pare ca pescuitul la crap in Romania in apele private merge pe un drum gresit total si ca nu mai are nimic in comun cu placerea si pasiunea acestui sport. E adevarat ca fara toate aceste reguli nu poti administra o balta privata si nu poti mentine afacerea dar uitati-va ce conditii trebuiesc puse si urmarite…

  http://www.laculvarlaam.ro/regulament

  #1804
  Catalin
  Keymaster

  Si eu am deschis balta mea pentru pescuit sportiv dar sincer nu se merita. Faci o mie de reguli de bun simt si incerci sa le aplici si omul tot nu intelege si fura sau distruge. Trebuie facuta scoala de educatie pentru pescari si apoi eliberat permisul pe baza de examen. Fara spaga. Adica imposibil!

  #1805
  Anonymous

  Pai este exact cum ai spus si tu, omul se fereste de hoti. Da ca nu stai cu bata la fundul lui romanul te fura. Apropo, doar tu spuneai ca pe balta ta isi bagau pestele in buzunare. Nu m-ar mira ca maine poimaine sa bage porti ca la aeroport sa te scaneze. Asta este pescarul roman, daca nu fura un pic nu se simte bine. Nu zic ca nu sunt si oameni cinstiti dar ei saracii au cel m-ai mult de suferit.

  #6915
  Catalin
  Keymaster

  Supun atentie voastre cateva cuvinte ale unuia care se crede pescar de crap si nu unul oarecare. Ce ziceti?

  “unul in 12 h dar bun, nu la gust, la calitate, apa rece, 2 bile rosii, 16mm critic echilibrate squid octopus, nadit putin in dreptul monturilor cu cobra, montura inline cu leadcore, plumb fox 85g, am riscat puteam sa nu am nicio prezentare pe calitate”

  #6925
  bogdan
  Keymaster

  Pe mine m-a spart. Am dat in ecran albastru!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.