Recent Topics

Pescuitul cu snurul

Home Forums Tehnici de pescuit cu mustele artificiale Pescuitul cu snurul

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #1407
  Catalin
  Keymaster

  In Delta Dunarii merg de 30 ani si am fost in multe locuri dar nu am vazut niciun pescar de fly. Imi aduc iarasi aminte de niste mari smecheri pescari muscari ce il barfeau pe prietenul Gabi pe forumurile lor si iata ca am avut prilejul sa il vad acum pe Gabi in Delta dand cu spor la stiuca cu streamerele produse de el si prinzand bine de tot. A prins mai multe stiuci decat noi ceilalti care am dat cu naluci clasice. A dat si la avat dar avatul nu a reactionat pozitiv insa repet, tinand cont ca Delta este locul unde gasesti zeci de specii de peste ce pot fi prinse cu streamere sau muste artificiale, oamenii merg in Delta doar cu gandul de a prinde mult si mare si uita de fly. Il felicit pe Gabi si ma bucur ca are puterea sa nu ii bage in seama pe unii oameni fara caracter.

  #14135
  Ciuby
  Participant

  aici tin sa te contrazic putin … Stiuca, Bibanul si Rosioara le pescuiesc la fly de 3 ani . este adevarat ca pescuitul cu musca artificiala in apele de ses din tara noastra a prins contur putin mai tarziu si este o parere personala : tot mai multi vor face asta datorita braconajului cu diferite metote care au decimat pestele , au mai ramas rosioare obleti si clenuti deci ramane cam singura metoda cu care te mai poti simti bine pe o apa din Romania neconcesionata

  #14137
  Catalin
  Keymaster

  Imi place sa pescuiesc bibani si rosioare, sunt destul de spectaculosi mai ales cand folosesti scule ultra usoare. Observ totusi un declin al speciilor in ultima vreme si in Delta si e firesc ca cei care au distrus speciile importante sa se indrepte acum spre ce a mai ramas. Si obletii sunt placuti la prindere cu muste artificiale.

  Totusi cu flyul e greu in multe zone in Romania, dezarmant as spune. 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.