Recent Topics

Planuri de pescuit pe termen scurt

Home Forums Planuri viitoare Planuri de pescuit pe termen scurt

Tagged: 

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 322 total)
 • Author
  Posts
 • #951
  Catalin
  Keymaster

  Maine plec spre Moldova unde asa cum am mai scris sper sa fac o partida de pescuit pe Nistru. Sa vad cat timp am si daca imi permit sa mai opresc si pe Siret pe la Ciuslea.

  Aseara am vorbit cu un prieten pescar, Andrei din Bucuresti, pentru o iesire cu barca lui la Sulina in weekendul asta dar din pacate nu pot asa ca a ramas pentru zilele urmatoare.

  Tot in zilele saptamanii viitoare vreau sa fac o iesire la Zimnicea si Turnu Magurele si daca am timp poate ies si pe la Giurgiu.

  Joi pe 12 septembrie Gabi Neamtu organizeaza o iesire la Maliuc unde as vrea sa merg dar aici apar mai multe semne de intrebare.

  Pe 19 septembrie plec la oktoberfest si stabilim tabara undeva langa Dunare apoi avem doua trasee scurte pe Main si pe Rin. Cu mustele desigur.

  Sfarsitul de luna este rezervat Deltei in zona lacului Uzlina la stiuca si biban.

  Acestea sunt modestele mele proiecte de pana la sfarsitul lui septembrie dar desigur ele mai pot suferi modificari.

  #952
  Anonymous

  😈

  #953
  bogdan
  Keymaster

  Cum as putea sa te ajut? Imposibil. N-ai alta solutie decat sa mergi si sa te chinui cu pescuitul si bautura. Am mici sperante ca nu ne vei face de rasul Europei. E bine totusi ca nu te duci pana in vestul extrem al batranului continent, doar pana in Gemania.

  Cu distractia ma voi ocupa eu. Distractie insemnand caonfectionat de muste si intretinerea site-ului, dupa orele de munca, asa ca si relaxare.

  Asta-i soarta, trebuie sa te impaci cu ea! Unii ne distram, tu muncesti din greu si nici nu esti retribuit satisfacator. E doar vina ta ca ai ales aceasta cale.

  Iti urez sa te intorci intreg si nevatamat!

  #958
  Catalin
  Keymaster

  Moldovenii sunt fratii nostri asa ca nu imi fac probleme. Sper sa gasesc peste pe Nistru dar macar cativa obleti probabil ca mai sunt pe acolo si poate si cativa bibani.

  #979
  bogdan
  Keymaster

  Maine dimineata ajung la Resita. Poate cineva sa-mi recomande o apa in care sa pot pescui cu muste? Nu mai am timp sa il intreb pa google, asa ca ma las in seama voastra.

  #1084
  bogdan
  Keymaster

  Pe 26 septembrie vom fi in Delta pentru 4 zile. Vom incerca ultimele modele de muste, dar vom pescui si la stationar.
  Stiucile, avatii si salasii vor fi tintele de baza dimineata si seara, iar pe timpul zilei ne vom relaxa la caras si ciortanei.
  Vremea se anunta frumoasa, asa ca dupa expeditie vom actualiza galeriile de poze, speram ca si cea de capturi.

  #1086
  Catalin
  Keymaster

  Dupa atata bere nici nu cred ca voi mai vedea mustele.

  #1088
  bogdan
  Keymaster

  Multa bere trebuie sa fi baut ca sa nu le vezi macar pe astea care fac parte din arsenalul mediu spre greu.

  #1091
  Catalin
  Keymaster

  Bune… dar mai buna e berea

  #1092
  bogdan
  Keymaster

  Oare si de la prea multe muste doare capu’? Ca de bere nu m-am atins.

  #1093
  bogdan
  Keymaster

  Maine dimineata ne punem usor la drum, acum se fac ultimele verificari la echipamente, si se mai renunta la accesorile inutile. Mustele sint in forma, unele au fost deja testate in competitii, altele sint din pepiniera 2013 cu lansare oficiala in 2014. Ramane de vazut daca veteranele conscrate vor face fata noului val, care se anunta foarte agresiv.
  Daca totul decurge normal, joi seara vom avea ceva nou de vazut si prin galerii. Binenteles daca vom avea o conexiune mobila acceptabila din zona Pardina.
  Vremea se pare a fi capricioasa spre sfarsitul saptmanii, ceea ce nu face bine la apetitul pestilor, dar noi oricum ne vom face datoria, si o sa postam cu sinceritate rezultatele.

  Din initiativa prietenilor de la http://www.infopescuitul.ro , in luna octombrie vom mai avea o noua expeditie spectaculoasa la Maliuc. Acolo vom incerca sa facem un rezumat al anului 2013, care sper ca va fi unul pozitiv macar din prisma distractiei daca nu si al capturilor.

  Nu stiu cum sa inchei acest post, asa ca il las deschis… .

  #1094
  Catalin
  Keymaster

  Dunarea e mare si tulbure din Germania si pana in Ungaria. Pe cote apar deja cresteri de peste 1 metru in tara si sper sa nu avem probleme.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 322 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.