Recent Replies

Recent Topics

Radu Stroe cere suspendarea permisului pe 3 ani

Home Forums Social, politic si administrativ Radu Stroe cere suspendarea permisului pe 3 ani

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #434
  AvatarAnonymous

  Ministrul de Interne, Radu Stroe, considera ca sanctionarea soferilor cu suspendarea permisului de conducere pe o perioada de trei luni este “un regim sanctionator in bascalie.

  Exista mai multe module care trebuiesc construite, asamblate, pentru a crea un tot al masurilor ce ar trebui gandite si adoptate de catre Guvern. Un prim modul ar fi cel referitor la programele pe care trebuie sa le construiasca Ministerul Transporturilor cred, trebuie un modul al modului de examinare a candidatilor la diversele carnete de conducere. E clar ca nu e un lant coerent bine pus la punct. Ar trebui un al treilea modul, un regim sanctionator foarte aspru, pentru ca, dincolo de ceea ce nu stim niciodata ca se va intampla, va trebui sa determinam conducatorul auto la disciplina, pentru ca noua ne lipseste disciplina in trafic, in conducere, in comportament. Educatia si disciplina”, a declarat Stroe

  Ministrul de Interne ca este necesara introducerea unui regim de sanctiuni mult mai dure, precum suspendarea permisului pe o perioada de 3-4 ani pentru contraventiile mai grave.

  “In opinia mea, lucrurile acestea nu se realizeaza decat prin masuri extrem de severe care trebuie sa aduca fortament pe constiinta omului, ca sa nu spun ‘frica’ pentru a nu mai trece pe rosu, pe zebra, pentru a nu mai circula cu viteza peste 50 km peste norma, nici macar atat, evident, sub influenta bauturior alcoolice, fara permis… Exista un proiect de ordonanta de urgenta de inasprire a pedepselor. Am amanat-o in septembrie, pentru ca am spus sa completam aceste lucruri. Nu vom pune accent pe amenzi, si ele vor fi, ci pe suspendarea carnetului de conducere 3-4 ani. Trei luni (cum este in prezent, n.r.) reprezinta un regim sanctionator in bascalie, dupa parerea mea”, a mai adaugat Radu Stroe

  #436
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Pai ce zice neica-nimeni asta, eu trambitez de ani buni cu deosebirea ca astia stau pe fotolii inalte si bani multi platiti de noi iar eu latru ca prostul degeaba.
  Masurile gasite de el sunt slabe si cu mult in urma derbedeilor din trafic. Se stie ca in Bucuresti unde e jungla Amazoniana a conducerii romanesti se circula pe liniile de tramvai de 24 de ani. De ce? De ce dupa atata timp se mai circula. Nu au masuri? Uite cateva, linii suprainaltate ca la CFR, garduri de protectie, tarusi din fier masiv ( inclusiv in zonele cu linie continua )… Sanctiuni? Pai cum vii cu tampenia asta ca ii suspenzi permisul cand el conduce fara permis??? Uite sanctiuni care ii dor pe jegosi, PUSCARIE cu incepere imediata pentru fapte dovedite clar si pe loc cum ar fi bautura sau permis lipsa sau lipsa de respect fata de autoritati, CONFISCAREA auto pe loc… Astea sunt masuri si nu rahaturile alea. Obligativitatea dotarii auto cu camera video ( e 200ron una cu stick ) si aducerea de probe care sa fie recunoscute in instanta despre fiecare eveniment aparut. De cand ideea asta ca o majoritate de oameni buni si cinstiti cum ar trebui sa fie populatia unei tari, se inclina in fata unor scursuri needucate? Legea o face majoritatea si nu invers.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.