Pescuit pe râul Dâmboviţa

Home Forums Pescuitul pe râuri Pescuit pe râul Dâmboviţa

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #2084
  Catalin
  Keymaster

  O adevarata oaza pentru bucurestean, un rău, un lac ( Ciurel ) format de el care ar trebui sa satisfaca pofta primara de pescuit si agrement a cetateanului capitalei. Visam ca un primar sa vina si sa amenajeze o faleza, pontoane de pescuit, terase plutitoare, canotci…
  Ce frumos ar fi o apa plina de toate speciile, crapi uriasi, somni, salai, avati…

  #2088
  bebeu
  Participant

  Eu stau la 1 km. de Lacul Morii ( sau Ciurel ) si cunosc bine problema. DE ani de zile lacul este braconat zi si noapte de cei din comuna Rosu si nimeni nu vrea sa faca nimic! Cu ani in urma se prindea caras la 1 kg. salai ( am vazut salau la 6 kg. prins acolo ) Si bibani mari si burtosi ! Mai are lacul stiuca, crap romanesc si Novac. Din pacate peste nu se mai prinde peste pe Lacul Morii din cauza ca mai este foarte putin.

  #2089
  Catalin
  Keymaster

  Da Bebe, asta e problema cea mai grava, ca lacul asta este in Bucuresti adica in locul unde sade presedintele tarii, guvernul, ministrul de interne, jandarmerie, ANPA, toti marii tarii si nimeni nu vrea sa faca nimic. Nu se poate face o populare de 100 tone de peste de toate categoriile si pune patrule zi si noapte. Apoi sa se verifice permisele si sacosele. Privatii pot sa aibe grija de baltile lor dar statul nu.

  #2094
  bebeu
  Participant

  Nici nu trebuie populat.Lacul asta , daca l-ar pazi de braconieri, in vreo 2-3 ani isi revine singur !Dar NU SE VREA !

  #12615
  Catalin
  Keymaster

  De cate ori imi aduc aminte ca Bucurestiul are un rau precum Dambovita imi vine sa bat pe cineva. Sa nu poata el un prost din cei care au condus primaria capitalei sa faca ceva pentru ca raul asta sa aduca bucurie oamenilor…

  Nu tu apa curata, nu tu pesti, nu tu barci, nu terase pe pontoane, nimic. In plus, se gaseste periodic un cretin care sa decida sa opreasca apa pe vreun sector si sa distruga si putinul ala care mai exista, ma refer la peste.

   

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.