Recent Replies

Recent Topics

Rauri din Teleorman

Home Forums Starea apelor Rauri din Teleorman

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #2994
  CatalinCatalin
  Keymaster

  In drumurile noastre de ieri prin judetul Teleorman am aruncat o privire si pe raurile din traseu. Ruta pe care am circulat a fost Mihailesti-Alexandria-Turnu Magurele-Zimnicea-Alexandria-Mihailesti.
  Neajlovul era tulbure dar scazut langa Iepuresti ceea ce inseamna ca va trebui sa scada si la Comana unde era destul de mare.
  Raul Vedea era foarte murdar mai in aval de Alexandria iar albia lui pastra inca urmele unei viituri foarte mari. Multi pescari erau la lucru si in Alexandria dar si in aval.
  Doar in Calomfiresti am gasit un fir de apa limpede si cu ceva obletei mici.

  #14285
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Perioada foarte proasta pentru pescuitul recreativ pe mai toate raurile din tara. Marea lor majoritate sunt foarte crescute si murdare. In Mooldova torentii au luat cu ei bolobani, busteni dar si autoturisme sau chiar barci. In Galati au cedat niste pontoane si barcile legate acolo au pornit de pe Siret spre Dunare. 

  In Delta apa era tulbure inca de saptamana trecuta dar odata cu venirea acestor viituri probabil ca va deveni destul de greu sa mai pescuiesti pe acolo. Temperatura apei a pierdut 2-2,5 grade de cand vremea de vara a devenit una de primavara. La cort au fost nopti in Delta in care chiar s-a simtit racoarea. Daca astazi s-ar indrepta vremea probabil ca tot ar mai trebui sa treaca 10-14 zile pentru ca lucrurile sa se mai aseze in Delta. Pe 11 iulie planuiesc si eu o iesire…

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.