Regrete

Home Forums Regrete si Multumiri Regrete

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 56 total)
 • Author
  Posts
 • #1480
  Catalin
  Keymaster

  Cu regret va informez ca in Giurgiu ninge si viscoleste…

  #5225
  Catalin
  Keymaster

  Dupa mai bine de o saptamana petrecuta cu Bogdan prin diverse locuri printre care si Delta Dunarii am ramas cu un gust amar pentru ca nu am reusit sa aruncam si noi snurul in apa macar de cateva ori. Mai mult, raman cu regretul ca nici macar nu am reusit sa vad echipamentul lui pe care, l-a avut la el.

  #6540
  Catalin
  Keymaster

  Cu regret am aflat ieri ca pagina prietenului nostru Gabi Neamtu nu mai este functionala. 🙁 Stiam ca in vara ducea tratative cu un serios investitor roman pentru preluarea acestei pagini, se pare ca au esuat negocierile sau poate ca pagina a fost preluata deja si acum lucreaza la improspatarea ei vreo mare firma din domeniu.

  #8497
  Catalin
  Keymaster

  Iata o oscilanta gasita pe Garla sontea, aproape de coltul cu Canal Mila 35. Prima pe 2015.

  #9606
  Catalin
  Keymaster

  Eram sigur ca Ponta se ascundea in spatele cazului Sova si ca pentru acest lucru partidul a tot votat pro-Sova.

  Se pare ca totusi DNA ul a reusit sa treaca peste acest zid si sa puna labuta pe nemernici.

  Regret ca multi dintre noi i-au sustinut pe acesti nenorociti si inca ii mai sustin!

  E bine sa ai simpatii in viata si sa ai posibilitatea sa alegi dar si mai bine este sa stii cand si cum sa te opresti.

  Romanul asta nu prea a invatat-o.

  HAI ROMANIA!

   

  #9609
  bogdan
  Keymaster

  Chestia asta cu Ponta urmarit penal puteai sa o bagi la topicul “MULTUMIRI “. Regret doar faptul ca s-a intamplat asa tarziu.

  #9610
  golden fish
  Participant

  Cel mai bun lucru care i se intampla bietei noastre tarisoare dupa foarte mult timp si  nu e tot,imi doresc sa-l vad inchis pe Basescu.

  #9612
  Catalin
  Keymaster

  Nu stiu daca Basescu a distrus neaparat tara sau daca a furat ceva si cat, cert este ca arestarile si condamnarile vor continua si daca cumva a fost si el implicat sigur va ajunge la inchisoare.

  In ce ma priveste in ultimii ani am simpatizat cu el ca om, mi-a placut cum i-a invartit pe degete pe niste mucosi si niste maimutoi. A putut face asta datorita educatiei si disciplinei militare de care a avut parte. Asta a facut diferenta dintre el si puradeii astia cu scoli inalte plagiate.

  Atentie, daca a gresit, ma voi bucura sa il stiu in spatele gratiilor, fiecare om trebuie sa plateasca pentru faptele lui rele. Asa este corect fata de ceilalti.

  #9711
  Catalin
  Keymaster

  Am reusit sa mai culeg o imagine de pe facebook, probabil o barca a unei pensiuni care plimba turisti. Pacat ca au ales sa faca aceasta imagine-reclama tocmai intr-o zona plina cu nuferi. Nu-i bai, e Delta plina de balarii dar nu e de datoria noastra sa le distrugem. Amenda pentru un nufar rupt era 600-1000 lei deci cineva s-a gandit ca ar trebui sa fim atenti cu ei, ca dealtfel cu tot ceea ce face parte din rezervatie.

  Nu zic ca eu nu fac un foc sau nu distrug o portiune de iarba dar haideti macar sa ne ferim in a face propaganda acestor obiceiuri.

  #9879
  Catalin
  Keymaster

  In urma cu cateva luni am trimis cuiva ceva materiale de muscarit, nu aveau o valoare mare si nici nu m-a interesat asta. I le-am trimis urmand ca apoi individul sa imi puna contravaloarea in cont, lucru care nu s-a mai intamplat. I-am mai trimis un email la care a raspuns ca a fost plecat, a uitat si e ok dar nu a fost…

  In fine, asa zisul om are cont de gmail si altele adica nu este un camuflat, lucru care mi-ar permite sa il fac de ras pe motiv de tepuiala printre prietenii lui, daca o avea prieteni.

  Nu asta este important, asa cum spuneam nu era vorba de o suma mare dar este vorba despre faptul ca din pricina unui astfel de marlan nu voi mai risca niciodata sa trimit intr-un astfel de mod mustele sau materialele si sincer este tare pacat fiindca voi suferi si eu si clientii, pierzand in final un mod facil de a lucra impreuna.

   

  #10254
  Nelu
  Spectator

  Hei, dar nimeni nu mai activeaza pe acest site?

  Doar eu si Catalin?

  Bogdan, Cristina, si inca vreo doi cu interventii mai rare, au dispaut cu totii………..

  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  🙁

  #10256
  Catalin
  Keymaster

  Poate ca noi suntem mai talentati, sau avem mai mult har…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 56 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.