Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic

Home Forums Off Topic Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #433
  Anonymous

  George Purcaru, profesor dr. la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea “J.W. Goethe”, din Frankfurt, Germania, sustine ca Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 pana in 7,1 grade pe scara Richter.

  George Purcaru, profesor dr. la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea “J.W. Goethe”, din Frankfurt, Germania, sustine ca Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 pana in 7,1 grade pe scara Richter, scrie realitatea.net.

  “Initial, pe baza celor trei legi descoperite de mine, in urma cercetarii a peste 1.100 de cutremure, am prognozat ca seismul puternic din Vrancea va avea loc in 2012 sau in 2013. Cercetari recente, alte trei cutremure stabilite de seismologii rusi, m-au determinat sa modific data predictiei pentru 2013”, a spus profesorul.

  In algoritmul de prezicere a cutremurelor, savantul roman s-a bazat pe ideea ca fenomenele naturale se produc cu o anumita periodicitate, de exemplu in zona Vrancei se produc trei cutremure mari in fiecare secol.

  #435
  Catalin
  Keymaster

  Stiind care este mecanismul de producere a unui cutremur sunt sigur ca NIMENI nu il poate prezice !!! Poti cel mult pe baza datelor sa faci o statistica si un calcul al probabilitatilor dar asta nu are nicio legatura cu miscarea haotica a unor placi tectonice…

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.