Recent Replies

Recent Topics

Sistemul medical din Romania, fara medici de garda

Home Forums Social, politic si administrativ Sistemul medical din Romania, fara medici de garda

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #923
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Am avut ieri o mica problema la ochiul drept, si fiind sambata si in apropiere de Spitalul Municipal Deva, am decis sa imi incerc norocul prima data la sectia de oftalmologie, unde ma gandeam ca trebuie sa existe un medic de garda care sa se ocupe de pacientii internati si eventual sa-i preia pe cei care vin cu probleme. Acolo o doamna asistenta m-a informat ca din luna decembrie garzile medicilor nu mai sint platite si medicii nu mai fac garzi, ceea ce nu li se poate reprosa medicilor, si sa merg la urgente.
  Bun, am mers si la urgente unde am fost preluat destul de repede, cam in 15 minute, dar medicul care era de garda mi-a spus aceeasi poveste. Din decembrie medicii specialisti nu mai sint platiti sa faca garzi, deci nu mai vin la garzi. S-a oferit sa-mi puna niste picaturi care stia probabil ca nu-mi fac rau, dar nici nu stia daca ma ajuta, nefiind de specialitate nici nu putea sa-mi prescrie un diagnostic si nici tratament. Asa ca am fost indrumat catre un cabinet particular, unde mi s-a spus ca am un banal de ulcior ceva mai agresiv, dar nimic grav si in cateva zile de tratament se vindeca.

  Oare asta ne-a promis USL de au avut o atat de covarsitoare majoritate la alegeri? Eu imi amintesc altceva.

  #927
  AvatarAnonymous

  Stai sa iti spun eu ce am patit acum vreo luna si ceva cu copilul. Seara a inceput sa aiva temperatura sa verse si dureri mari de tremura si dimineta mai rau asa ca am sunat la salvare. Eu cu masina pana la Buzau cu mersul meu fac 30 minute dar salvarea mia venit dupa o ora cu toate ca am zis ca este urgenta mare ca copilul incepuse sa tipe rau de durere. Cand au ajuns la spital a lasato pe sotia mea cu copilul plangand pe hol inca o juma de ora si cand a preluato o asistenta ia zis ca dece a venit la spital si ia dat o reteta si a trimiso acasa cu copilul plangand. Spuneti si voi astia sunt oameni? Eu zic ca sunt niste animale dar si alea au demnitatea lor daca observati pe Discovery cate o data au si ele suflet mare. Am trimis un mail la directorul spitalului cu ce sa intamplat si ghici ce? Cred ca nici nu sa deranjt sa citeasaca. Sa nu mai spun ca anul trecut cand am avut o problema cu copilul de imi varsa mereu si am internato am avut aceeasi problema ca si ceilalti copii nevinovati de ii legabde pat ca pe niste animale dar noroc cu sotia ca a facut scandal cu ei de ia dat drumul.

  #929
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Si eu am avut o problema azi dar ca sa intelegeti mai bine atasez foto.
  Daca ma poti ajuta Bogdane…

  #930
  CatalinCatalin
  Keymaster

  O pun in galeria foto…

  #932
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Am reusit, HÂC…

  #934
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Am plecat spre tine. Sti ca as veni si de la capatul lumii sa te scot din belea!

  #935
  AvatarAnonymous

  Las ca il ajut eu ca sunt m-ai aproape.

  #936
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Usurel baieti ca aveti copii de crescut… 😆

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.