Recent Topics

Studiu UNICEF cutremurator asupra tinerilor romani

Home Forums Social, politic si administrativ Studiu UNICEF cutremurator asupra tinerilor romani

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1072
  Catalin
  Keymaster

  Studiul ne arata ca de la 10 ani tineretul patriei noastre isi incepe viata sexuala si tot cam atunci se apuca si de fumat, bautura si droguri.
  Principalii vinovati sunt desigur parintii care, desi isi neaga aportul la acest esec usturator, i-au pierdut total pe adolescenti printr-un tip de educatie falimentar. Si scoala urmeaza in topul vinovatior dar se pare ca atunci cand ajung pe bancile scolilor copii sunt deja dependenti de telefoanele mobile scumpe, tablete, laptopuri adica jocuri, acces la internet care inseamna sex, inseamna injuraturi si mai tarziu si celelalte. Societatea incearca sa ascunda vina in spatele grijilor pe care parintii le au, a muncii lor istovitoare sau a slujbelor de peste hotare dar tot societatea ne arata ca romanul nu se speteste cu munca si e codasul Europei la acest capitol, ne mai arata ca desi saracii romani nu au bani de rechizite sau facturi si impozite totusi au de iphonuri si ipaduri pentru odrasle si mai arata ca oricat de sarac sau incult ar fi un individ, atunci cand vine vorba sa plodeasca el nu constientizeaza toata raspunderea ce va urma sa o aibe.
  Cu siguranta ca viitorul tarii e compromis pentru multi ani fiindca va veni vremea ca acesti adolescenti sa devina parinti si sa educe si ei o alta generatie ceea ce deja pare un non-sens.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.