Tarile nordice

Home Forums Pescuit prin Europa Tarile nordice

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #189
  Catalin
  Keymaster

  Daca aveti drum prin Suedia sau Norvegia e bine de stiut ca sunt multe variabile care trebuiesc luate in calcul. Eu ca un proaspat intors de acolo va pot da informatiile de baza ca sa puteti incepe expeditia cu dreptul urmand ca intuitia si priceperea fiecaruia sa acopere cealalta parte. Permisul de pescuit se cumpara de la statiile de carburanti si permit pescuitul in zona adiacenta ei, asta insemnand raul sau lacul din zona. Pretul pe zi este in medie 3-4 euro. Atentie la natura, curatenie, nu calcati proprietati private. Seara faceti o cura de wi-fi gratuit la statiile de carburant sau McDonald’s si aveti grija ca noaptea se cam inchid si se poate alimenta doar cu cardul. Faceti un plin in Germania la Rostock unde dieselul e 1,3 euro per litru fiindca in Suedia este 1,6 iar la Oslo ajunge spre 2 euro. Feriboatul spre Trelleborg costa in jur de 100 euro, functie de cabina sau perioada de cumparare ajunge si la 40 euro si gasiti pe internet orarul celor doua companii. Folositi twistere si voblere mari si manevre de jigging. Stiuci mari exista cu siguranta dar nu sunt nici multe si nici proaste asa ca ochii mari! Si fir intins!

  #560
  Anonymous

  Sper ca ti-ai facut bagajul pentru ca maine o luam spre norvegia

  #563
  Catalin
  Keymaster

  Am ranita langa pat, uite ca sa te convingi si tu si altii am sa pun o poza cu lansetele care le am si pe ele la capul patului. Un Spartan adevarat e gata de lupta in orice moment. Stii ce scria Gabi intr-un articol? Ca nu mai merge cu mine la peste ca eu ma trezesc mereu primul si ocup locurile bune, prind toti pestii… Daca insa nu as fi eu, cine ar face toate astea???

  #593
  bogdan
  Keymaster

  Dupa cum probabil se stie, avem niste membrii ai clubului in drum spre Marea Nordului. Forumul a avut de suferit din cauza absentei lor, dar avem promisiuni de poze si filmari cu multe victime in randul pestilor scandinavi. Si eu sint nerabdator sa vad monstrii vikingi umiliti de mustele romanesti marca ” MUSCA PUNCT RO “.
  Baietii aventurieri sint aproape de destinatie ( cam la 3000km de la locatia de bastina ), au un weekend la dispozitie sa demonstreze ” forta mustei “.

  Nici nu stiu ce sa le urez ( eu oricum sint convins ca vor avea succes ), poate cititorii forumului vin cu o urare inspirata.

  User-ul cel mai inspirat va fi premiat cu 3 taparine la alegere din asa numitul magazin.

  Asteptam concurenti la urari!!!

  #601
  bogdan
  Keymaster

  Super Tare!!!

  Nimeni nu mai vrea sa prinda pesti rapitori cu muste artificiale.

  Repet:
  User-ul cel mai inspirat va fi premiat cu 3 taparine la alegere din asa numitul magazin.

  Oferta este valabila pana cand primim prima fotografie cu o captura din marile nordice.

  #604
  Catalin
  Keymaster

  Suntem bine. Pesti sunt din belsug . Povestim mai multe la intoarcere.

  #608
  Catalin
  Keymaster

  Foarte tare ca ai reusit. Dau o bere cand vin.

  #609
  bogdan
  Keymaster

  Cand vi? Mie sete rau!

  #611
  Catalin
  Keymaster

  Azi pornim spre casa. Aici ploua de trei zile si bate vant de iarna la 12 grade dar cui ii pasa? Macrou este din belsug. Ne-am saturat de prins…

  #612
  bogdan
  Keymaster

  Vai ce situatie nasoala. Va compatimim. Nimeni nu-si doreste sa fie in locul vostru!

  #613
  Catalin
  Keymaster

  Salutari din Suedia

  #615
  bebeu
  Participant

  Cataline, ma omori ! Cum poti sa te chinuiesti IN HALUL ASTA !!???

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.