TUPEUL, NESIMTIREA SI HOTIA AJVPS-URILOR

Home Forums Social, politic si administrativ TUPEUL, NESIMTIREA SI HOTIA AJVPS-URILOR

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #905
  Anonymous

  Dupa isprava patita cu AJVPS m-am tot documentat in stanga si in dreapta si ce credeti ca am aflat? In tomna lui 2011 lacul de acumulare Tautu din Arad este secat si golit de tot pestele aprocsimativ 60 tone iar imediat in primavara lui 2012 AJVPS Arad anunta ca se poate pescui pe lac contra sumei de 78 lei pe an.Foarte tare nu? Dar asta nui nimic. Un cetatean care cunoaste leagea cat de cat se duce sa plateasca taxa de pescuit la AJVPS Arad unde patron este domnul NICA DEGERATU impreuna cu cineva care il cunoaste pe patron si acesta intra in biroul lui si de acolo se aude zbierand asa. SA II ZICI LU DOBITOCUL ALA SA VINA SA II ARAT EU UNDE ZICE LEGEA CA EU TREBUIE SA IES PE APA PENTRU A INCASA TARIFUL. De aici va las pe voi sa trageti concluzii.

  #906
  Catalin
  Keymaster

  Promit ca in iarna asta voi ataca puternic subiectul asta cu AJVPS si concesionarrii apelor tarii. O sa fie timp pentru toate.

  #907
  Anonymous

  Abia astept

  #908
  Anonymous

  Am sa postez mai jos ce am gasit pe un forum.

  #909
  Anonymous

  .A.J.V.P.S.Arad, va informeaza ca puteti pescui pe acumularea Taut,Arad,contra unei sume de 78 de ron pe an..Barajul are o suprafata de cca.240 de ha,si contine pe linga apa din topirea zapezilor,1 bucata hidrobicicleta scufundata,niscaiva buruieni,pietre si namol…Numeroasa populatie piscicola,formata dintr-o familie de 5 obleti,2 familii de bibani si un clean,ramasi in urma secarii complete a lacului in toamna anului 2011,va asigura fondul piscicol necesar pentru a garanta o partida de pescuit reusita oricarui doritor…
  Zvonurile cum ca lacul a fost golit complet de peste sint tottal neadevarate,drept dovada ,numeroasa populatie piscicola prezentata mai sus..
  Iar cele peste 60 de tone de daunatori,formate din speciile crap, caras, fitofag,clean,biban,pastrav de lac si salau,au fost indepartate din acest minunat lac,pentru a se putea pescui in conditii civilizate…Destinatia daunatorilor indepartati din lac a ramas momentan necunoscuta…
  Mai multe detalii,la A.J.V.P.S.ARAD,la domnu Nica Degeratu…
  Nu uitati sa va platiti permisul pentru Taut,cea mai mare realizare a A.J.V.P.S.Arad.din ultimii 20 de ani…
  Pentru doar 78 de ron pe an,puteti beneficia de ofertele acestui lac minunat..
  Doar prin A.J.V.P.S.Arad..

  #910
  Catalin
  Keymaster

  Ca parca panarama aia de bucata de Mures administrata de ei avea ceva peste. se plangeau toti ca nu e decat mic si rar.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.