Recent Replies

Recent Topics

Catalin

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 2,950 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Unelte si accesorii pentru pescuit #15524
  CatalinCatalin
  Keymaster

  O filmare cu doua lanterne ieftine si interesante, cred ca merita vizionarea!

  in reply to: Cu ce ne mai laudam ( singuri ) #15523
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Am lipsit cateva zile de pe forum si de la pescuit pe motiv ca am avut alte treburi. Printre toate mi-am facut timp si sa mai leg niste muste. Mai avem doua luni si iesim in Delta, incepe si scrumbia de Dunare sa urce deci ar cam fi ceva treaba de facut. Pregatesc niste kituri de muste/taparine si cand vor fi gata o sa postez si ceva imagini dragute.

  in reply to: Pescuit in judetul Giurgiu #15520
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Astazi pe seara pe Arges in zona Darasti distractie cu strapazani

  in reply to: Pescuit in judetul Giurgiu #15519
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Am mai iesit de doua ori saptamana asta, odata pe Arges la Darasti si odata tot pe Arges la Falastoaca. Plus pe Neajlov acolo. Cateva atacuri si un strapazan cam asta a fost activitatea si in rest plimbare, vant, ger… Urmeaza in programul apropiat un Sabar si o Dunare

  in reply to: Legislatie care priveste frontiera de stat #15518
  CatalinCatalin
  Keymaster

  In doua zile am reusit sa primesc toate cele 5 avize pentru pescuitul in zona de frontiera solicitata adica Giurgiu, Calarasi, Olt, Dolj si Teleorman. Nu au mai fost necesare permisele de pescuit, doar CI si formularul cerere. Am trimis azi si catre Tulcea si daca mai visez ceva o sa mai trimit, probabil Constanta si zona Severin

  in reply to: Sarbatori, aniversari #15516
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Multumesc mult Adelin! Imi pare bine sa stiu ca ceva din activitatea mea te-a putut ajuta.

  in reply to: Pescuit in judetul Giurgiu #15510
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Pe 2 ianuarie 2020 am dat o tura de judet in cautare de pesti. Am mers pe Neajlov la Bulbucata si Calugareni, pe Calnistea langa Ghimpati, pe Ara si pe Plantelor in Giurgiu. Nu am prins nimic si nici vreun atac nu am avut. Putini pescari am intalnit. Dimineata era ger si malurile Neajlovului inghetate prin unele locuri. Plimbarea a fost buna, peisajele placute, slana facuta la jar minunata asadar prima iesire pe 2020 OK.

  CatalinCatalin
  Keymaster

  Te doare capul cand vezi o tara care se duce de rapa. Politia de frontiera a reintrodus formularul pentru eliberarea permiselor de granita. Adica descarci formularul, il completezi cu pixul apoi il scanezi si trimiti. Asta dupa ce anul trecut serverele politiei picasera din pricina cererilor prea multe. Remarc deasemeni ca formularul respectiv contine date pe care oricum ti le mai cer de 2 ori!!!

  in reply to: Sarbatori, aniversari #15501
  CatalinCatalin
  Keymaster

  La multi ani dragilor, un an nou mai bun sa aveti!!!

  CatalinCatalin
  Keymaster

  Balastiera salbatica langa Arges la 1 Decembrie

  in reply to: ARBDD #15496
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Haideti sa incercam sa intelegem de ce tara asta nu merge bine si cititi mesajul de pe pagina ARBDD sectiunea de permise online ,,Ne pare rău, dar aplicaţia Permise Online este închisă datorită unor probleme de server.
  Permisele ARBDD pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD,, Pagina nu merge pentru ca fostul guvernator dorea sa aplice taxa de pescuit sportiv, cam 100lei pe zi visa el. Si tot el discuta despre ce trebuie facut in Delta doar cu localnicii, cu pescarii cu afaceristii cu cei care in mintea lui erau stapanii acestui loc. Cat timp vom tolera acest comportament mincinos si netransparent al conducatorilor nu vom ajunge departe. E trist dar asta e.

  in reply to: ANPA noutati si legislatie #15495
  CatalinCatalin
  Keymaster

  ,,În atenția posesorilor de permise de pescuit recreativ emise și eliberate de către ANPA în anul 2019
  Conform prevederilor art. 3, alin 2 și 3 din Ordinul MADR nr. 60 din 8 martie 2017 privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului în vederea practicării pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepţia Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării“, cu modificările și completările ulterioare, pescarii recreativi au obligaţia de a raporta către ANPA, anual, situaţia capturilor realizate prin pescuit recreativ.
  Raportarea către ANPA a capturilor realizate prin pescuit recreativ se face prin întocmirea fişei de capturi, parte integrantă a permisului de pescuit recreativ, completată şi transmisă până la data de 28 februarie a anului în curs, pentru anul precedent.
  Față de cele prezentate, în vederea obținerii permiselor de pescuit pentru anul 2020, persoanele care au beneficiat în anul 2019 de permise de pescuit recreativ emise și eliberate de ANPA prin intermediul soft-ului informatic, valabile pentru Marea Neagră, Dunăre cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate, sunt rugate să transmită Fișa de captură menționată mai sus, la adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro, sau la sediile teritoriale ANPA.
  Adresele sediilor teritoriale ANPA se găsesc pe site-ul http://www.anpa.ro.
  Vă mulțumim pentru înțelegere!,,

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 2,950 total)