Recent Topics

Sarbatori

Ziua liberarii

Dupa aproape doua luni de restrictii severe iata ca a sosit pe 15 mai si ziua liberarii. Foarte multi pescari au fugit direct pe balti, rauri, Dunare, undeva unde sa poata pescui ceva. Legal in apele libere s-a putut pescui doar la scrumbie pe Dunare unde dealtfel s-au si inghesuit o mare parte a pescarilor. Din ce am auzit si eu de pe la prieteni rezultatele nu prea au fost conforme cu asteptarile dar ce mai conteaza. Nici pe baltile private nu au fost prea multe capturi. Eu am iesit doar sa vad Argesul si l-am gasit minunat, verde, salbatic si plin de flori si parfumuri, de pasari si pesti. Astept sa treaca prohibitia si sa ma apuc iar de pescuit si filmari. Pana atunci o sa dau o tura de cateva zile prin Delta tot pentru plimbare si recreere, posibil si pentru un pescuit de scrumbie

Sarbatori

Sase ani de musca.ro

Au trecut sase ani de cand musca.ro a aparut. Ce sa zic? Nu e ceea ce am visat in 2013 dar nici societatea, noi, nu mai suntem ceea ce am fost. Ne adaptam si noi vremurilor, scriem sau citim mai mult sau mai putin in functie de nevoi si selectam paginile care ne sunt utile. Pagina musca.ro am sa incerc sa o pastrez si sa adun in ea experientele mele de pescar muscar dar si pescar in general, amintiri si sfaturi de calatorie, masuri de precautie, lucruri care sper sa fie folositoare cititorilor. 

Va multumesc celor care ne cititi, care ne scrieti, care ne sunati

Sarbatori

Paste 2019 in Delta

Nu am planuit sa fac Pastele in Delta, pur si simplu e doar o conjuctura favorabila ca eu si cu Bogdan sa putem petrece 10 zile in Delta in perioada asta.

La pachet va fi deci si 1 Mai adica doua sarbatori. Nu vreau sa para ca mi-ar parea rau, din contra, sunt fericit si nerabdator sa ajung acolo fiindca am multe planuri.

Vor fi 10 zile si 10 nopti de plimbat, de pozat, de pescuit la scrumbie, gatit si de dormit la cort.

Sper sa fie o iesire reusita si va doresc si voua cititorilor un Paste fericit alaturi de cei dragi voua, oriunde v-ati afla!