Organizare

21 decembrie 2020, solstitiul de iarna

Imi place sa cred ca ziua asta este ziua de la care un pescar trebuie sa isi incepa planurile de pescuit pentru noul an. La mine cel putin functioneaza iar faptul ca din ziua solstitiului de iarna ziua urmeaza sa creasca imi creeaza o stare de bine si de creativitate. La fel ca in alti ani am sa incerc sa fac un bilant al zilelor in care am pescuit, sa incerc sa obtin o legatura a zilelor, lunilor bune si mai putin bune si sa incerc sa fiu mai eficient in 2021

 

Organizare

ARBDD si ANPA sunteti varza!

Incepem anul nou cu stangul, asa cum defapt o facem de 2000 de ani. Nu se pot cumpara permise online de pescuit nici ANPA nici ARBDD, nu lucreaza oamenii astia pe motiv ca sunt bugetari si se respecta, nu puteau sa dea un comunicat cum ca permisele 2019 sunt in continuare valabile pana reusesc ei sa se intoarca la munca sau pana binevoiesc sa porneasca aplicatiile… Nu poti pescui legal, nu iti poti face PG urile si alte bucurii de genul asta

Sarbatori

Paste 2019 in Delta

Nu am planuit sa fac Pastele in Delta, pur si simplu e doar o conjuctura favorabila ca eu si cu Bogdan sa putem petrece 10 zile in Delta in perioada asta.

La pachet va fi deci si 1 Mai adica doua sarbatori. Nu vreau sa para ca mi-ar parea rau, din contra, sunt fericit si nerabdator sa ajung acolo fiindca am multe planuri.

Vor fi 10 zile si 10 nopti de plimbat, de pozat, de pescuit la scrumbie, gatit si de dormit la cort.

Sper sa fie o iesire reusita si va doresc si voua cititorilor un Paste fericit alaturi de cei dragi voua, oriunde v-ati afla!